Welkom!

Welkom bij Tao Source Blessing met Master Sha. Het is voor ons een eer dat we je kunnen helpen bij het vinden van kennis en oefeningen voor een optimale gezondheid en welzijn.

Ontdek Master Sha’s Tao Source Blessing, een compleet spiritueel systeem dat gebaseerd is op oude healingwijsheid om je te helpen bij het overwinnen van uitdagingen in het leven. Leer hoe blessings (zegeningen) en eenvoudige Tao oefeningen meer kracht zullen brengen naar elk aspect van je leven.

Kik hieronder voor events en meer informatie bij jou in de buurt:

  • Tao Healing Centra
  • Tao Healing Groepen
  • Wereldwijde Vertegenwoordigers

Heb je een vraag voor de klantendienst? Stuur dan een email en een medewerker van de klantendienst zal je verder helpen.

Wat is Tao Healing?

Stel dat je contact kunt maken met je ziel, de essentie van wie je bent, voor wijsheid en begeleiding om de obstakels in je leven te overwinnen!

Leer hoe je je natuurlijke vaardigheid kunt ontwikkelen om toegang te krijgen tot je innerlijke waarheid voor inspiratie en kracht om je leven te leiden op de best mogelijke manier, vol geluk, liefdevolle relaties en een goede gezondheid.

Master Sha gelooft dat je ziel de kracht heeft zichzelf te healen. We helpen je graag op weg om je te bekrachtigen met oude Tao wijsheid en oefeningen – perfect afgestemd voor het leven van nu – zodat je een gelukkiger en gezonder leven kunt creëren voor jezelf en anderen.

Leer Meer Over Master Sha

Master Zhi Gang Sha is een wereldwijd bekend spiritueel healer, een grandmaster van Tao en van oude Chinese kunsten, en 11-maal een New York Times bestselling author (bestverkochte schrijver) van 21 boeken over alternatieve geneeskunde, waaronder Soul Mind Body Science System en Soul Over Matter.

Als arts opgeleid in de westerse geneeskunde, traditionele Chinese geneeskunde en acupunctuur, heeft hij Soul Mind Body Medicine®, een compleet Tao healingsysteem, ontwikkeld voor optimale gezondheid en welzijn. Master Sha heeft als grondlegger van het Tao Instituut de wereld over gereisd om duizenden mensen te bekrachtigen met eenvoudige en tegelijkertijd krachtige Soul Power technieken.

Als oprichter van de Love Peace Harmony Foundation, een humanitaire non-profit organisatie, heeft Master Sha zich er op toegelegd het verschil te maken in de levens van mensen wereldwijd, inclusief lokale and globale leefgemeenschappen in India, Bhutan, Nepal en Zuid Afrika.

Hij werd geëerd met de prestigieuze Martin Luther King Jr. Commemorative Commission Award en met een Commendation van de Los Angeles Country voor zijn humanitaire inspanningen, zowel lokaal als wereldwijd. Master Sha is erkend door de steden Maui and Honolulu in Hawaii voor zijn gecompassioneerde verdienste om liefde, vrede en harmoniewereldwijd te promoten. Master Sha is lid van de Rotary E-Club of World Peace en hij is mede-ondertekenaar van de Conscious Business Declaration die als doel heeft een nieuwe standaard voor het bedrijfsleven te definiëren in de 21ste eeuw.